admin مدیر سایت وضعيت: آفلاين 9 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 317 امتياز: 302598 تشکر کرده: 5 تشکر شده 5 بار در 5 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 11 اسفند ماه ، 1388 17:35:45 موضوع مطلب: یک جک بگو بندیم (شما هم بیاین تو)
ای کاش زن گرفتن مثل ایرانسل بود یکی میگرفتی یکی هم بهت جایزه میدادند
طوجه طوجه: عاموظش زبان فارصی در کمطر عز یک ماح1000 ٪ تزمینی
کره خری از مامانش پرسید: من چطور به دنیا اومدم؟ مامانش گفت: بابای خرت، خر شد، عاشق من ماده خر شد. من خر هم، خر شدم. عاشق اون نره خر شدم. این طوری شد که خر تو خر شد و کره خری مثل تو بدر شد
یکی میره تهران گم میشه داد میزنه، میگه:هرکی منو پیدا کرد ،واسه خودش!!
چرخه زندگی مرد ها… در بچگی، مامان ذلیل… جوونی، دوست دختر ذلیل…میان سالی، زن ذلیل….پیری، فرزند ذلیل… بعد از مرگ، ذلیل مرده…
چرخه زندگی مرد ها… در بچگی، مامان ذلیل… جوونی، دوست دختر ذلیل…میان سالی، زن ذلیل….پیری، فرزند ذلیل… بعد از مرگ، ذلیل مرده…
مادره به بچش میگه : می دونم موهای خواهرت رو کشیدی شیطونه گولت زد. بچه هم میگه :آره ولی لگدی که تو دلش زدم ابتکار خودم بود
یارو زن ژاپنی میگیره هر پنج دقیقه بهش میگه خوب خوابت میاد برو بگیر بخواب….!
یارو تو صفه مرغ وایساده بود که مرغ تموم میشه
یارو میگه:مرغ تموم شد چرا صف و به هم میزنید
یارو مرده شور بوده، بعد از یه مدتی میگیرنش و ... رفیقاش میپرسن بابا مگه این بیچاره چی کار کرده بود؟ میگن: این پدرسوخته سوالای شب اول قبر رو تکثیر کرده بود بین مردهها تقسیم میکرد!
یارو زبونش میگرفته میره داروخونه میگه: آقا اشپیل داری؟ میگه: اشپیل دیگه چیه؟ میگه: بابا اشپیل دیگه. یارو میگه: یعنی چی؟ درست تلفظ کنین من بفهمم. یارو میگه: بابا جان اشپیل، دیگه! یارو میگه: آقا من که نمیفهمم شما چی میگین، بگذارین به همکارم بگم شاید اون بفهمه. رفیق یارو هم زبونش میگرفته، میاد. بهش میگه: آقا اشپیل دارین، یارو هم میره براش یه چیزی میاره بهش میده و میره، بعد همکارای یارو ازش میپرسن: این چی میخواست؟ میگه: اشپیل! میگن: بابااین اشپیل دیگه چه کوفتیه!؟ اصلاً برو یکم از این اشپیل ور دار بیار ببینیم چیه. یارو میره و بر میگرده میگه: اشپیل تموم شد!
یارو سوار اتوبوس میشه، میره یک گوشه وامیسته. راننده بهش میگه: آقا این همه صندلی خالی، چرا نمیشینی؟ یارو میگه: حالا صبر کن، دو دقیقه دیگه همین یک ذره جا هم پیدا نمیشه!
یارو!!! میره تو خواربار فروشی میگه: نیم کیلو پنیر بدین، طرف بهش میگه: ببخشید، شما ...ین؟ میگه: از کجا فهمیدین؟ میگه: از لهجتون. یارو با خودش میگه: من باید این لهجمو درست کنم. پا میشه میره خارج بعد از ده سال برمیگرده، میره همون جا میگه: آقا نیم کیلو پنیر بدین. طرف باز میگه: آقا شما ...ین؟ میگه: اِاِا... از کجا فهمیدی؟ مگه من هنوز لهجه دارم؟ طرف میگه: نه، ولی آخه اینجا پنج ساله که بانک شده!
یارو رفته بوده استخر، مسؤول اونجا میخواسته واسه شا.... تو آب جریمش کنه. یارو داد و بیداد میکنه که: خوب بابا همه تو آب میش...! یارو میگه: آره، ولی نه از رو دایو
یارو تو اتوبوس واستاده بوده، یهو میبینه بند کفشش بازه. به کنار دستیش میگه: آقا قربون دستت، یک دقیقه این میله رو نگردار من بند کفشم رو ببندم
یارو زنگ میزنه به صدا سیما، میگه: بابا این چه وضعیه؟! این سریال امام علی که همش بدآموزی داره! یارو میگه:چرا آقا؟ برای چی؟ ترکه میگه: بابا الان دو هفتهست هروقت میام پسرمو تنبیه کنم، میدوه میره تو کوچه لخت میشه
دو نفر میرن یک رستوران کلاس بالا، دو تا کوکا سفارش میدند، بعد هم یکی یک ساندویچ از کیفشون درمیارند، شروع میکنند به خوردن. گارسونه میاد میگه: ببخشید،شما نمیتونید اینجا ساندویچ خودتونو بخورید. یه نگاهی به هم میکنند، ساندویچاشونو باهم عوض میکنند
خصوصیات فیلم های ایرانی :
۱. اول فیلم رو ببینی آخرش مشخصه !
۲. امکان نداره تو فیلم دو نفر عاشق هم نشن !
۳. صحنه های تصادف رو نمی بینی فقط صداش میاد !
۴. زنهای تو فیلم با یه استفراق حامله میشن
شما هم هرچی جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک بلدین اینجا بگذارید
admin مدیر سایت وضعيت: آفلاين 9 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 317 امتياز: 302598 تشکر کرده: 5 تشکر شده 5 بار در 5 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 24 اسفند ماه ، 1388 00:29:58 موضوع مطلب:
يه افسر به يكي از سربازاش مي گه امشب از اول اين كوچه تا اون چراغ قرمز كشيك بده و فردا صبج هم بيا پاسگاه.
خلاصه فردا و پس فردا از سربازه خبري نيست روز سوم سربازه پريشون مياد پاسگاه.
افسر ازش مي پرسه: چرا اينقدر دير اومدي؟
سرباز مي گه: آخه اون کاميون از تهران مي رفت قم. چراغ قرمزي كه گفتيد، چراغ ترمز اون كاميون بود
ارسال شده در: دوشنبه، 24 اسفند ماه ، 1388 00:32:21 موضوع مطلب:
يه روز معتاد يه تيكه از تو دماغش در مياره و ميگه آژاد نميفته .دوباره ميگه آژاد .بازم نيفته .دوباره ميگه آژاد بازم نيفته ....... ميكنه تو دهانش ميگه برو حبش ابد
تمامی حقوق مطالب، تصاویر و طرح قالب برای این سایت محفوظ است، نقل و استفاده از آنها در سایت ها و نشریات تنها با اجازه مدیران و ذکر منبع امکانپذیز میباشد.